nu en straks meer kans op werk!

100% gratis voor vakmensen - ZZP of in vaste dienst

Inschrijven

Vakmensen

WIJ ZIJN ER VOOR ALLE VAKMENSEN: ZZP'ERS EN WERKNEMERS
Ben je op zoek naar nieuwe opdrachten of een vaste baan? RedFix helpt je eenvoudig op weg. In ons netwerk vind je opdrachtgevers en werkgevers uit verschillende branches. Eén ding hebben ze gemeen: ze staan allemaal te springen om versterking. Welke nieuwe uitdaging ga jij aan?

Op ons platform vind je opdrachten voor een paar uur, langlopende projecten én vaste aanstellingen, zowel dichtbij huis als in het buitenland.

RedFix helpt je als zzp’er gaten in je agenda te voorkomen, zodat je geld blijft verdienen en helpt werknemers met het vinden van de perfecte nieuwe baan, zonder sollicitatiebrieven en ander gedoe.

 

Meld je aan

Onze werkwijze

 

Download de app

Installeer de gratis app snel en eenvoudig via de App Store of Google Play of meld je via je desktop aan op onze website.

Maak je profiel aan

Vul in wie je bent, waar, wanneer, voor hoelang en tegen welk uurtarief of salaris je aan de slag wilt. Wij doen de rest.

Word gevonden

Opdrachtgevers en werkgevers nemen contact met jou op als je matcht met hun project of opdracht.
 

Waarom RedFix?

 
  • Gratis inschrijven
  • Geen toeslagen, geen commissies, geen extra kosten
  • Onbeperkt opdrachten en vaste aanstellingen accepteren
  • Betalingen 100% van opdrachtgever rechtstreeks op jouw bankrekening
  • Contractsvrijheid tussen jou en de opdrachtgever
  • Beheer je eigen profiel; op elk gewenst moment aan te passen
  • Niet meer zelf zoeken naar een klus of vacature: opdrachtgevers vinden jou!
  • Gebruik via Apple, Android en gewone desktop, 24/7
  • Nu in Nederland en België, straks in heel Europa

 

 

Alles zelf in de hand

Als zzp'er heb je gekozen voor veel vrijheid, wij vinden het belangrijk dat je deze vrijheid behoudt. Bij ons zit je dus niet vast aan opdrachtgevers en hoef je geen minimaal aantal uur beschikbaar te zijn. Jij bepaalt helemaal zelf hoe, wanneer en waar je aan het werk gaat. Ook vakmensen met een vaste baan bepalen zelf bij wie ze aan de slag gaan.

Of je nu werkzaam bent in de bouw, zorg, logistiek of misschien wel iets heel anders; op ons platform vind je jobs in heel veel sectoren.

Werk je graag in het buitenland? Ons platform kent geen grenzen, dus vind je opdrachten in zowel binnen- als buitenland.

Snel & eenvoudig werk vinden

Het enige wat je hoeft te doen om opdrachtgevers en werkgevers in ons netwerk te vinden, is een profiel aanmaken. Je vult je basisgegevens in, aangevuld met je tarief en kwalificaties. Daarnaast geef je aan in welke regio en wanneer je wilt werken. Hoe nauwkeuriger en uitgebreider jij jezelf beschrijft, hoe beter de match! Wij regelen de rest.

Heb je een profiel? Dan is het wachten tot er een match is. Je krijgt hier automatisch bericht van. Opdrachtgevers en werkgevers waar jij mee matcht, nemen contact met jou op. Hoe makkelijk is dat? Voor je het weet kun je aan de slag. Ja, het is echt zó simpel! Waar wacht je nog op?

Let's RedFix it!

 

Zoek je vakmensen?

Download nu de app en ga meteen aan de slag.

Heb je de app gedownload? Dan kun je meteen een account aanmaken.