Blog

Welke verzekeringen zijn er voor zzp'ers?

Zzp'er aan het werk, zoeken personeel

Als zzp'er ben je verantwoordelijk voor het runnen van je eigen bedrijf en het beheersen van de risico's die daarbij horen. Een van de belangrijkste manieren om jezelf en je bedrijf te beschermen tegen deze risico’s is door het afsluiten van de juiste verzekeringen. In dit artikel zullen we enkele belangrijke verzekeringen bespreken die je als zzp'er kunt afsluiten.

Lees meer: Welke verzekeringen zijn er voor zzp'ers?

ZZP’er worden, wat moet je regelen?

Als ZZP'er ben je verantwoordelijk voor het runnen van je eigen bedrijf. Dit houdt in dat je niet alleen verantwoordelijk bent voor de uitvoering van je werkzaamheden, maar ook voor het managen van je administratie en financiën. Hieronder volgt een lijst van zaken die je moet regelen als ZZP'er:

Lees meer: ZZP’er worden, wat moet je regelen?

Bemiddelaar, detacheringsbureau - hoe zit dat eigenlijk?

Als zzp'er kan het soms lastig zijn om aan nieuwe of voldoende opdrachten te komen. In dat soort gevallen zijn er verschillende organisaties die je kunnen helpen bij het vinden van passend werk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan detacheringsbureau's en bemiddelaars. Maar hoe zit dit precies en waar moet je op letten? We maakten een handig overzicht voor je.

Lees meer: Bemiddelaar, detacheringsbureau - hoe zit dat eigenlijk?

Waar moet ik op letten bij het inhuren van ZZP’ers?

ZZP'er aannemen aandachtspunten

Als bedrijf kan het inhuren van ZZP'ers een goede manier zijn om flexibiliteit te creëren en specifieke kennis of vaardigheden binnen te halen. Om ervoor te zorgen dat de samenwerking op een verantwoorde en professionele manier verloopt, heeft RedFix een aantal tips op een rij gezet. In dit artikel bespreken we waar bedrijven in ieder geval op moeten letten bij het inhuren van ZZP'ers.

Lees meer: Waar moet ik op letten bij het inhuren van ZZP’ers?

Download nu de app en ga meteen aan de slag.

Heb je de app gedownload? Dan kun je meteen een account aanmaken.